Експерт коментира безумните цени на родния пазар. И тук най-много ми

...
Експерт коментира безумните цени на родния пазар. И тук най-много ми
Коментари Харесай

Методиев: Цените излязоха извън контрол, търси се стабилност

Експерт разяснява безумните цени на родния пазар. 

И тук най-вече ми се коства, че се търси думата " непоклатимост ", и го търсят през възобновяване на финансовата непоклатимост, следва на политическия терен сега знаете, че цените са тематика № 1, излязоха от надзор, служебният кабинет се провали в тази си политика, тъй че партиите от разнообразни камбанарии несъмнено, бих ги определил на две групи, приказват главно за този проблем. Това пронизва акцията на всички.

Това сподели в аудиокаста " Това е България " на  " Фокус "  политологът и шеф на института " РЕГО " Калоян Методиев. 

По думите му засяга двете оферти, от една страна, не бих го нарекъл по-пазарното, по-либерално от страна на ГЕРБ и " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", което избира пазарът да контролира този проблем и с пазарни принадлежности да се случи, и другото е на Българска социалистическа партия, които оферират таван на цените, като мярка, която към този момент се предлага във Франция, в Гърция, в Унгария, с цел да може да се овладее инфлационния растеж и растежа на цените.

" Това са двете гледни точки, двете разнообразни визии по съответния въпрос за цените. Разбира се, тук и други тематики пронизват акцията и служат за разграничителни линии, червени точки: оръжието за Украйна. Какво друго? Скандалът за кой е по-корумпиран и кое ръководство е било по-пагубно личен между Бойко Борисов и управлението на " Продължаваме промяната ". Така че това са тематики, които явно ще са и на масата при сформиране и несъставяне на вероятно държавно управление след изборите. ", добави Методиев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР